Blondais mirklis

Pirmkārt, IR VASARA, IR VASARA, IR VASARA!!!! Nu ta beidzot, ar pirmdienu pie mums oficiāli iestājās pečka, tauta sauļojas, ēd saldējumu un bauda zilas debesis.

Otrkārt, jātiek ātrāk pie friziera, lai piekrāsotu ataugušās saknes, jo tā blondā galva mani tāpat nodod, stāsts iz dzīves:

Vakar strādāju, pienāk pie manis sieviete un vaicā vai mums ir ādas krāsas strapless krūšturi, es uzreiz lepni aizvelku dāmu pāri veikalam uz otru galu, un pievedu pie vareni daudz, manā izpratnē, ādas krāsas krūšturiem.
Paņemu pirmo rokās, pagriežos pret jaunkundzi un saprotu, ka esmu dura.

Man rokās smilšu krāsas (manā izpratnē ādas krāsas krūšturis), savukārt man priekšā stāv melnā. Gluži melna nebija, bet tumši brūna gan, skuķis tik nosmaidīja, noplātīja rokas un sāka savu uzvaras runu ar domu, kas par lietu un kas par diskrimināciju - viņa nevar nopirkt ĀDAS krāsas strapless krūšturi. Un es kā muļķe stāvēju, smaidīju un sarku līdz pat pakaļgalam. Bļāviens, to, ka melnajiem vai indiešiem balto saražotie "ādas/smilšu krāsas" krūšturi īsti neder, nebiju aizdomājusies.

Pie kases sieviete tik noteica, lai es nejūtoties vainīga, tik lai vadībai aizrakstu, ka viņa nu galīgi nav apmierināta. Vēl piedevām melnā pagriezās pret blakus stāvošo punjabi meiteni ar tekstu "Tev jau noteikti arī neder viņu (La Senzas) ādas krāsas strapless,ne?" Meitene noraidoši pakratīja galvu, uz ko melnā atbildēja "Gimme high five sista" :D



Treškārt, par tiem, kas aziāti un slēpjas zem lietussargiem, jakām, mapēm, nēsā cimdus, platmales utt. man kolēģe skaidroja tā, ka ļoti daudzi lietojot ādu baltinošus krēmus, kuriem ir ļoti kaitīga ietekme uz ādu saskarē ar sauli. Tad nu tiem nabagiem ir sliktā sezona sākusies. Par cimdiem patiess stāsts, redzēju dāmīti melnos ādas cimdos, bet ārā ir +30 C.
2 Responses
  1. Anonīms Says:

    haha, high five :))

    lidzhons


  2. Anonīms Says:

    hahaa, high five :D

    lidzhons


Ierakstīt komentāru