Ārā metēja


Krāmējot mantas, lai izvāktos no dzīvokļa, sapratu, kas tieši man šajā procesā visvairāk patīk - krāmu izmešana!

Tā ir lieliska iespēja atbrīvoties no sen nevajadzīgiem štruntiem, kurus jau pirms trejdeviņiem gadiem vajadzēja izsviest (pirmkārt jau pirkt nevajadzēja, bet līdz tam man vēl jāaug - lai atteiktos no neprātīgiem pirkumiem) :D

Jebkurā gadījumā... krāmēju, metu ārā, plēsu kopā, iznesu lielus trīs sū*u maisus un sapratu, ka ar to vien ir par maz. Ķeršos visam klāt vēlreiz, šoreiz ārā krāmējot no somām, kastēm un maisiem, bez žēlastības visas lietas tiks pakļautas stingram vērtējumam - derīgs, dāvināms, atdodams vai izmetams un nebūs nekāds, lai jau pastāv varbūt noderēs. :)

2 Responses
  1. Unknown Says:

    Apskaužu tavu rakstura stingrību, es laikam iznestu labi ja piekto daļu no nevajadzīgajām lietām, a pārējo paturētu ar domu, a ja nu noder? Un pēc tam satsūķētu pa visiem plauktiem un skapjiem uz nākamajiem 3 gaiem, kad saņemšos iztīrīt skapjus. Ā, paga. Tā jau arī ir! :)


  2. Vankūvera Says:

    Tieši tāpēc tik labs ir pārvākšanās proces, jo tu "izej" cauri visām lietām divreiz - izvācoties un ievācoties. Kaut vai slinkuma dēļ tu apdomāsi vai to lietiņu nafig vispār vajaga, jo būs taču jāpako, jānes, jāņemās, bet kāpēc to darīt, ja var nedarīt un var vienkārši izmest.


Ierakstīt komentāru