Kokteiļu lāsts, fokeris un koferis

Hmm, šodien veicot online check-in un izvēloties sēdvietas, pētīju ļopenīti un radās aizdomas, ka tik nebūs mazais fokeris, bļāviens ar to kukuruzņiku gan negribās....

Vispār koferi sakrāmēti, liekas, ka bez liekā svara, nu vismaz līdzņemamās mantas :D Bija trādi rīdi ap augstskolas diplomu un tā pielikumu, jo kopš izlaiduma tiem nebiju pieskārusies, lūk, tad arī jautrība sākās, jo "kur-tad-i?" radās jautājums :) :) :)

Visu pārrakām, kamēr beidzot diplomu atradām, bet vajaga ta to pielikumu, nu jā, tad palika arvien jautrāk, jo pārmeklēti tika abi stāvi mājai un nekā... tad ķērāmies pie filmas attīšanas, izlaidums, šampis, oficiālā daļa, iedod diplomus, ziedus, bučas, šampis, un sākas fočēšanās, šampis, - tātad tur varētu būt atbilde!!!
Kas kurai rokā, kuras somiņas bija dāmām, kur varētu būt ielikts tas pielikums, bildēs atklājās mistiska grāmata, kaut kāda gada grāmata (man dikti mīļa NOT), kamēr vēl to atradām, kurā tad arī iekšā ilgi meklētais pielikums. Tā grāmata tika iemesta plauktā izlaiduma vakarā pirms ballītes un līdz šai baltai dienai absolūti neaiztikta. :D

Vakar ar maniem mīļajiem pasēdējām nedaudz, tuč tuč kā teiktu Rītiņš, lai nedaudz atvadītos. Jēziņ, otrdienas vakarā Vecrīgā ir mazāk cilvēku nekā tukšā angārā, bet nekas, nekas, tos, kurus es gribēju satikt, es satiku (sveiciens Raubo un Snūpiņam) vakara vienīgais mīnusiņš bija kokteiļu lāsts, kuru man noteikti uzlika pārdevēja no Drogām, kuru norāju, ka cenas neatbilst cenu zīmēm un lai mudīgi maina tur visus uzrakstus.

Karoče, kokteiļi bija drausmīgi, nekad nedzeriet Black Mama, Fat Hooker un vēl vienu, kuram nosaukumu neatceros. Orange bārā nedzert rumu, jo tas ir, pirmkārt, kaut kāds medicīnas rums un, otrkārt, 95% kokteiļu, kas ir dzērienkartē ir ar to rumu. :)

Tad jau es labāk šampi ar šampi un viss,ja.... ā un ķirsīti, protams!

Tagad tik ome vakarā ciemos jāatvelk, hmm, kas vēl?!
Labi, līdz vēlākam ;) :*
0 Responses

Ierakstīt komentāru