Es no datoriem ni bum bum

Jaa, zinu, ka ir klusums blogaa un jaunumu nav, bet tas nav slinkums, tas ir stulbums, taa, ka bez uztraukuma, okay?!

Staasts iiss un vienkaarsh: bija veels sveetdienas vakars, Dita viena maajaa, bumbuleejas un rakaajas pa internetu, klik klik klik, neizlasa visu liidz galam un ekraans izsleedzas. Melns. Man sirds apstaajas. (praataa kliedziens NEEEEE kapeec nenopirkaam aareejo cieto un atkal failiem nav kopijas NEEEEEE)

Vaardsakot, man liekas, ka es ielaidu viirusi, Edzhus domaa, ko citu, bet fakts ir viens, dators visu nedeelju ir aarpus uztvershanas zonas, vieniigais, ko tas shobriid maak ir restarteeties un ir aiznests uz remontu. Pirmdien (juusu otrdiena) solaas buut salabots. Fingers crossed!

Citaadi shobriid drukaaju no KCC biblioteekas, mums ir super pavasaris, zied krokosinji, sniegpulksteniishi, kjirshi, pumpuri paliek aizvien lielaaki. Olimpiskaas jau peec nedeeljas (olimpiskaas komitejas atbildiigajiem noteikti katru riitu maza sirdsleekme siltaa laika deelj), runaa, ka iespeejams Vankuuvera ieies veesturee ar rekordu - siltaakas ziemas olimpiskaas speeles.

Ar pirmdienu atkal rushinos pa diviem darbiem, olimpiskais izskataas, ka buus vienkaarshs un jautrs, zheel, ka tikai liidz februaara beigaam (shajaa sakaraa domaaju pieteikties, kaadaa darbinjaa uz paralimpiskajaam speeleem arii).

Edgaram pa sho laiku pagaaja apmaaciibas un eksaameni, kaa rezultaataa vinjsh ir pilntiesiigs auto diileris ar licensi!!! Sen bija laiks, jo kaa nekaa tuvojas 26. jubileja :) :) :)

Taatad uztraukumam nav pamata, esam sveiki, veseli, laimiigi un joprojaam apmierinaati ar dziivi Vankuuveraa. Cerams, ka jums arii izdosies izrakties no sniega kupenaam Latvijaa un driiz sajutiisies pavasari! ;)

Cheers!
1 Response
  1. Anonīms Says:

    Nu tad jau novēlu ātru kompja "izārstēšanu" un gaidam jaunumus! :)

    Raubo


Ierakstīt komentāru