Olimp-i-aade

Vaardsakot liels ABLOMS ir ljoti daudziem pelnjas kaarajiem, kas cereeja, ka Olimpiskaas speeles buus ka-ching (naudas skanja kasee) meenesis un zaljie bakshi taa tik ripos. Protams, pelnja dazham labam ir fantastiska, bet galvenokaart taa ir eedinaataajiem, baariem, biljeshu tirgonjiem un viesniicniekiem. Mazumtirgonji, tai skaitaa mans veikalinjsh ir saskaaries ar lielu pigu, jo veikals lielaakoties ir tukshaaks nekaa tukshajaa Janvaarii.

Tikmeer hotdogu un kebabu bodes tiek gaaztas no kaajaam, liidz pat veelai naktij/agram riitam paaris dolaaru uzkodas ir lielaa cienjaa.

Par biljeteem runaajot, shoriit man taads jokains gadiiijums, neko ljaunu nedomaadama eju uz metro staciju la la laaa, kaut ko pamanu uz zemes, paeju garaam, apstaajos, paeju atpakalj, skatos boaaa - kerlinga biljetes, divas, tieshi shiis dienas, speele peec pusotras stundas. Hmm, nebuutu pashai uz darbu, noteikti buutu aizbraukusi un ja Edgars guljot atstaatu telefonu iesleegtu, es buutu vareejusi vinju sazvaniit, lai vismaz vinjsh ar kaadu aizbrauc. Finaalaa, taas biljetes palika kaa pieminja man, jo visiem kuriem piedaavaaju, tas neintereseeja. :) Laikam tikai Kanaada skataas kerlinga speeles.

Riit (19.02) hokejs, uz otro speeli arii iesim, tachu uz Slovaakijas gan nesanaaks, jaastraadaa abiem.

Prieks par Latvijas pirmo medalju un par manu olimpisko darbu - VISA rulleee, man prieks par superiigajiem koleegjiem un jautrajiem piedziivojumiem.

Olimpiskaas piespraudes arii devushas savus labumus gan atlaides veikalos, gan briivu vakaru hokeja speeles dienaa (La Senzas priekshniece kraaj taas piespraudes, es vinjai iedevu VISA forsho GO WORLD sudraba piespraudi un dabuuju ritvakaru briivu).

Foto mirklji:

Jamaikas bobsleja komanda













Kanaadas jaatnieki ar vieteejo :D













Pirms 17.02 apbalvoshanas ceremonijas













Un shii jau par klasiku kljuvusii:

1 Response
  1. Anonīms Says:

    Kā var tikt pie sarkanajiem cimdiņiem?! :O

    YaY


Ierakstīt komentāru