Trīs

Kaut kā neiet man ar to rakstīšanu pēdējā laikā, gribētos jau vainot labos laikapstākļu un faktu, ka pa āru vien dzīvojamies....BET mūs te laikapstākļi nelutina it nemaz, maijs ir pagājis lietū un mākoņos. Tā, ka pirmā atruna nederēs.

Pārāk aizņemta? Nevarētu teikt, ka darba stundas daudz pārsniedz pilnas slodzes maksimumu, tikai nedaudz un to tad arī nevar īsti izmanto atrunai par nerakstīšanu.

Domās vislaik cenšos apkopot "tēmu" par ko tad rakstīšu un esmu jau vairrākkārt aizvērusi nepabeigtus rakstus. Laikam virsraksts tomēr jāatstāj, kā pēdējais punkts :)

Jau pēdējo mēnesi ir pāris punkti, ko maļu pa galvu un uz to arī koncentrējos:

1. Viens darbs pret otru darbu.

LS - jā, pilnvaras man ir, bet nepildīti solījumi vai atlikti solījumi mani neinteresē, tā, ka šis uzņēmums man īsti vairs neinteresē. Aizvakar bija piecdesmit piektā (atkal nedaudz pārspīlēju) intervija, atkal jau par to pašu tēmu (amatu) - vadītaja asistente (assistant manager). Šoreiz jau ar dāmīti no galvenā biroja, kas strādā nevis LS, bet gan Limited Brands, kas ir kopsaucējs visiem zīmoliem - La Senza, Victoria's Secret, Pink, Bath&Body Works, un citiem. Jaunkundze mani apgaismoja par uzņēmuma mērķi šimgadam - visiem ķēdes veikaliem tiktālu sadarboties, lai būtu iespēams mainīt darbiniekus no viena veikala uz otru. Piemēram, piedāvāt LS darbiniekam vietu VS veikalā, u.tml. Īsāk saruna man interesējošo atbildi nedeva - kad.

Joey's Bentall One esmu nostrādājusi tikai pāris dienas, bet man ir skaidrs, kas ir uzņēmums, kuram bez peļņas arī patiešām vienlīdz rūp gan tā darbinieki, gan klienti un solījumi nevien tiek skaļi izteikti, bet pie tiem arī strikti turās.

Paldies LS par fantastisko pieredzi un par to, ka man tagad ir nenovērtējams ieraksts resume par tik ļoti svarīgo vietējo (lasi: Kanādas pieredzi) karjeras kāpienu, bet liekas, ka šo uzņēmumu kādu laiku paturēšu pāris stundām nedēļai, lai tiktu pie darbinieka atlaides :)

Savukārt restorānā saskatu nākamo skolu un nākamo pieredzes kāpienu. Nenoliedzami arī atalgojuma apjoms izvēli padarīja krietni vieglāku :)

2.  Darba vīza.

Jūs jau laikam sapratāt, ka ar Kanādu esam tīri apmierināti un īsti šā gada oktobrī par atgriešanos nedomājam (?!) Tātad kā un kuru iespēju izmantot... daudz jau to variantu nav, vienam varbūt pat jau par vēlu. Taču gan jau, ja saņemsimies atradīsim iespēju. Edgaram darbs jau pats piedāvāja sponsorēt, ja nepieciešams. Manas darba neskaidrības šo jautājumu neatrisina.


3. Uz Rīgu, bet kad?

Iesākumā domājām par rudens vidu (septembra beigām, oktobra sākumu), bet kad es iedomājos mīļo dzimteni un laikapstākļus tajos mēnešos, drebulis vien pārskrien. Tomēr gribas, kaut ko siltāku un varbūt mēģināt aizšaut augustā.... ko jūs sakiet? Kādas no manām meitenēm zeltenēm arī taisās uz LV kaut kad? Līga? Aija? Snūpiņ? (Par tevi Zane varu pateikt tikai vienu - darbā ietaupi atvaļinājuma dienas!!!) ;)
4 Responses
  1. Unknown Says:

    Ja vajadzēs, mīļā, es tevis dēļ pat atvaļinājumu paņemšu. :)


  2. Anonīms Says:

    Es tagad LV, augustā 100%, ka vēlreiz nebraukšu,bet tu vari pa ceļam uz pāris dienām ielidot Milānā :)

    A.


  3. Vankūvera Says:

    totāli man pa ceļam Raubiņ :) bet skatīsimies, nekad jau nevar zināt, varbūt kārtējā dabas kataklizma mani iemetīs tieši Milānā :)

    Zane turu pie vārda, gribu redzēt jūsu mitekli, mani vecāki arī gribēs satikt savu trešo meitu :D


  4. Anonīms Says:

    Tā tā, beidzot saņēmos pārlasīt visus rakstus kopš aprīļa mēneša (Iepriekš jau atvainojos par savu neizdarību)
    Runājot par šo jautājumu, Snūps domā uz dzimteni laist kaut kad rudenī, laikam jau vēlā...
    Bet es pievienojos Raubiņa ieteikumam (nu nedaudz pārvirzot maršrutu) - pa ceļam ieskriet Londonā :) :*


Ierakstīt komentāru