Ubrella-ella-ella

Jā, pavasaris mums tāds lietains ar lietussargiem :) beidzot esam atpakaļ pie interneta, pagāja pāris dienas, lai pārslēgtu no vieta lietotāja (lasi: Vudija) uz mums. Taču nu viss ir okay un Shaw sniedz mums labu, ātru un lētu pieslēgumu. Jaunie mājinieki arī iekārtojušies un liekas, ka būs jautri ar viņiem.

Pagājušajā svētdienā, protams, nostrādāja padlas likums, "kā brīvs - tā līst", bet tas mums netraucēja turpu-šurpu izstaigāt Lighthouse Park, kas atrodas rietumvankūverā. Ja kādam interesē nokļūšana ar sabiedriso, tad no centra viselementārākais ir ielekt 252. autobusā (pie The Bay/Vancouver City Centre) uz Horseshoe bay (piebilde: ekspresis neder, jo brauc pa augšu, pa lielceļu), šoferītim palūdziet, lai tas uzbļauj, kad ir Lighthouse Park pietura un viss, tālāk sekojiet norādēm.

Ar aptuveni divām stundām pilnībā pietiks, lai izstaigātu visus maršrutus nesteidzoties, ja labs laiks tad var iepakot pusdienas piknikam, jo parkā ir ierīkoti piknika galdiņi un tiem, kam ekstras neprasās, tie var arī jauki iekārtoties vai nu kādā no pludmalēm, vai uz kādas no klints malām. Maršruti ir iesācēju līmenī (samērā reti un lēzeni kāpieni), nevar pielīdzināt Grouse Grind. Parkā ir sastopamas lielākās vienas egļu sugas (Douglas Fir) un Kanādas sarkanā ciedra (Red Cedar) koki un katra taka beidzas ar fantastisku skatu no klints.
__________________________________

Turpinu jūsmot par vietējiem suši un varu padalīties ar, manuprāt, labākajām (garšīgākajām) vietām Vankūverā:

1) jaunatklājums Samurai Sushi (pie Oakrige/41st Station);
2) Kitsilano ir ļoti labs restorāns The One (uz W Broadway starp Balaclava un Trutch);
3) Yaletown zelta vieta ir Yamato (uz Davie starp Seymore un Granville);
4) netālu no English Bay ir YumYum (praktiski pašā gala īsi pirms Denman).

Ziniet kā atšķirt japāni? Viņi saka susi nevis suši :)
1 Response
  1. Anonīms Says:

    klau, Dita?
    Maajas lapaa ir rakstiits, ka jaabrauc ar autobusu numur 250, nevis 252... !
    http://www.vancouvertrails.com/trails/lighthouse-park/#transit


Ierakstīt komentāru