Mājas, mīļās mājas

Tad nu tā - sveiki un veseli, nedaudz apgrauzdējušies saulītē, esam atpakaļ Vankūverā. Vakar pusnaktī ielidojām, šodien jau abiem uz darbiem.

Nu jaunieši (un ne tikai) - Meksiku Karību jūras pusē noteikti iesaku! Ūdens mūžīgi silts, izklaides netrūkst, valsts lēta un skaista, piedevām meksikāņi šobrīd manā smieklu tabulā ir augšgalā - tādi jautrīši!

Bija daudzas pirmās reizes šajā ceļojumā - katrā ziņā interesanti piedzīvojumi! Par to visu nedaudz vēlāk, pašreiz jāuzvelk kaut kas vairāk par bikini un jēzenēm, un jāiet papelnīt :)

Par darbiem runājot, protams, ka ilgi gaidīto interviju man LS bija piedāvājusi mana atvaļinājumā vidū, laipni atteicu un sarunājām to nokārtot, kad būšu atpakaļ (varbūt jau šodien). Par to īpaši nedomāju, jo esmu pieņemta arī citā vietā, bet par to sīkāk nākamreiz.

Vēl atbraucot jaunumus mums pasniedza Vudijs - ar pirmo maiju viņš grib dzīvot kopā ar savu draugu un piedāvā vai nu pats vākties ārā, vai, ja mēs vēlamies, varam paši sev citu vietu atrast. Gribot jau līdz pirmdienai zināt. Nu redzēs, godīgi sakot, pameklēsim, varbūt tiešām kaut ko ģeniālu ieraudzīsim, lai gan īres cenas pēc olimpiskajām nav mainījušās (visi bija cerējuši uz kritumu), ja neko neatradīsim, tad - mīļie, mēs meklējam tīrīgu, kārtīgu, maksātspējīgu roomie :)
____________________________________________

Ieskatam no atvaļinājuma:

Playa del Carmen, Meksika (foto no personīgā arhīva)
2 Responses
  1. Unknown Says:

    Lai arī pie mums nu jau var redzēt asfaltu un visu, kas bija zem lielās sniega kārtas (some shit you know)- tā vai tā tā bilde ir netaisnīga. :)
    Un esmu riktīgi excited par tevi, taviem darbiņiem un visām tavām pirmajām reizēm Meksikā. Man gan šķiet, ka tas nav nekas legāls, bet varbūt tu kliedēsi manas aizdomas... :)
    Muchas buchas! :*


  2. Anonīms Says:

    MMmmmm, pēc iespējas ātrāk uz Meksiku.
    Bilde ļoti uzrunājoša un silta :)


Ierakstīt komentāru