Kerrisdale


Izskatās, ka esam atraduši īsto - ļoti skaistā vietā, tuvu centram, tai pat laikā ļoti klusā vietā un dzīvoklis mani uzrunāja! Plašs, diezgan jauns, lieli logi, plaša dzīvojamā istaba (jā, tur būs dīvāns, kur kādu izmitināt pa nakti), ēdamistaba, papildus divas guļamistabas un virtuve. Dzīvokli izīrēja divi draugi, no kuriem viens dabūja darbu otrā pilsētas galā, tādēļ izvācas, mēs dzīvosim kopā ar otru, kurš ir pilots (how cool is that?) Sanāk, ka praktiski dzīvoklis būs mūsu rīcībā, jo pilots bieži lido un vēl mēs varēsim pasūtīt dažādus labumus no TAX free he he hey. Tātad mēs dzīvosim Kerrisdale:



Ja, jau sāku ar labām ziņām - YOU ARE A SUPERSTAR - tādu pirmo nozīmīti es saņēmu no savas menedžeres La Senza, kur darbinieku motivēšanai par izcilu darbu tiek izsniegtas superstar nozīmītes, kuras savācot pietiekamā daudzumā var tikt pie visādām dāvaniņām, dāvanu kartēm, braucieniem, utt...Esmu pirmā no jaunajām, kas tādu ir saņēmusi, āķis ir lūpā un līdz gada beigām noteikti jātiek pie vēl pāris zvaigznēm! 



Par zvaigznēm runājot, meitenēm ir kārtējais couchsurfer ieradies, no Austrālijas - foršs puisis, tikko pārvācies uz Vankūveru un viņš ir Ryan Reynolds kopija, atcerieties viņu kā Venu Vailderu vai Bildinājumā ar Sandru Bulloku? Plus, nogaršojām Austrālijas tradicionālo VEGEMITE - fūuuuu, blē, nu kā tādu var ēst? Jāliek uz tostermaizes, tāds brūns un sāļšs.... nav mūsu gaumei. Par to mēs Metam iesmērējām Rīgas Melno Balzāmu - viņa sejas izteiksme bija līdzīga mūsējai :D :D :D









1 Response
  1. Gunta Says:

    Zvaigznīte tev arī no manis *


Ierakstīt komentāru