Te ir dārgi, ja!

njā, nobraucām 70km tieši uz dienvidiem, ar visu robežas šķēršošanu tas mums aizņēma pusotru stundu, 6 USD un nonācām Bellis Fair Mall un tas mūs ir totāli sabojājis, jo oficiāli paziņoju, ka Kanādā ir dārgi, bet ASV ir tik lēti (apģērbs, mega fēnu izvēle (te ir uz vienas rokas diviem pirkstiem saskaitāms fēnu piedāvājums), pārtika, jā, jā, arī alkohols, (vīnu nopirkām), protams, benzīns u.c. lietas)

labi nav jau tā, ka tagad pēc maizes un piena brauksim uz štatiem, beeeeeeeeeeeeet Z-svētku šopings gan jau ieplānots tieši tur, tikai tad gan varētu līdz Sietlai aizlaist!

atpakaļceļā robeža aizņēma vairs tikai 10min un es veiksmīgi paspēju uz savu "darbiņa" pasēdēšanu. Vispār varu pastāstīt, ka mūsu mātes uzņēmums ir tas pats, kas ražo Victoria Secret ;) un pie mums ir nopērkami VS ķermeņa kopšanas līdzekļi/smaržas, pie vienām vakar tiku - jeeeey :)

Bija gan iepazīšanās, gan apmācības daļa - sēdēju klausījos valodā un sapratu, kā var optimāli iemācīties valodu - paņemam tirdzniecības centru ar maksimāli dažādiem veikaliem un katru mēnesi strādājam ar citiem produktiem (voilā) - valodas pūriņš pilns! Man tik daudz ko vēl mācīties :)

Lai visiem labi iesākas šī nedēļa! :*
0 Responses

Ierakstīt komentāru