3. advente

Beidzot kopīga brīvdiena ar Edgaru un, lai gan šonedēļ jau tika manīta sniegam līdzīga parādība, šorīt uzsniga pa īstam. Tas, acīmredzot, trešajai adventei par godu :) Ziemassvētki nedēļas attālumā, bet mūsmājā ir tikai viena dekorācija, liekas, ka vairāk arī nebūs:


Šodien pirmoreizi aizgājām uz All you can Eat japāņu bistro, pusdienas tur personai ir par 12.95 CAD, njā, vakariņas un rīt brokastis, un pusdienas, un vakariņas nevajadzēs :) Biežāk kā reizi pusgadā es uz tādu neietu, bet pa retam jau var tā panašķēties.

Kamēr mums tuvojas siltums, lietus un solītie +9 C grādi jaunnedēļ, tikmēr Edmontonā svētdien sasniegts Ziemeļamerikas šāgada aukstuma rekords - 46.1 C un kurš te sūdzās par aukstumu??? Nabadziņi, sūtu viņiem siltus sveicienus!

Pie reizes vēlos arī izteikt pateicību Debbie Chan jaunkundzei, kura, acīmredzot, bijusi kādreizējā šī dzīvokļa iemītniece un uz kuras vārda turpina pienākt Victoria'S Secret katalogi, paldies, man patīk. Patika arī Maiklam, jo manīju pāris katalogus viņa mantās, kad puisis vācās ārā khe khe. Varbūt jāpalūdz puiša jaunā adrese un Ziemassvētkos mēs viņam varētu "abonēt" šo katalogu uz jauno dzīvesvietu.

Esmu arī izcepusi pirmo šīs mājas kūku - viss sākās ar MissZuu ierakstu par piparkūkām, kad man, protams, uz sitiena vajadzēja arī to pašu. Viss jau lieliski, tikai te nekā tamlīdzīga nav (ja ir tad, lūdzu, uzrakstiet kur un cik maksā, paldies), kā rezultātā tika pagatavots zemāk redzamais maisījums un cepu es tā pamatīgi - visa cepeškrāsns bija viens liels Brownie, jo redz vienīgā cepam panna bija biku, biku par mazu :D






Kas tad vēl? Lūk, trīs kadri trešajai adventei - āmulītis, mēs mājas iemītnieki un runā, ka būs turpinājums "Šausmas gobu ielā" (nez, es viņu vietā jau pie pirmās būtu pielikusi lielu treknu punktu).







6 Responses
  1. Anonīms Says:

    A viņiem piparkūkas saucas gingerbread.
    Piparkūku garšvielu maisījums satur: kanēlis, krustnagliņas, muskatrieksts, smaržīgie pipari, koriandrs, ingvers, melnie pipari.
    ((:
    Piparkūku mīklu receptes jau pilns internets. ((:
    Veiksmi,
    Anna


  2. Vankūvera Says:

    Hmm, es baidos pati taisīt to mīklu, negribas kādu noindēt :D gribējās kā mājās, nopirkt gatavu mīklu, izrullēt, izspiest formiņas un ielikt cepeškrāsnī :)

    Taču varbūt vajadzētu tomēr iemēģināt roku.... paldies, Anna!


  3. Unknown Says:

    Līdzjūtību viņiem un mums arī. Šorīt Latvijā
    -21 grāds. Cheers! :)


  4. Vankūvera Says:

    ko??? tik strauji nokritās? :(

    Tad jau tiešām arī siltus saules starus jums :* :)


  5. Unknown Says:

    Dituk, ja taisi pati piparkūku mīkliņu (kas nav sarežģīti), tad atceries, ka tai mīkliņai pirms cepšanas jāpastāv ledusskapī vairākas dienas :)
    Labāk jau nedēļu, jo ilgāk tur, jo garšīgāka mīkla!
    Lauritta


  6. Vankūvera Says:

    es tak kādu noindēšu, ja taisīšu pati :D Jāpastaigā varbūt pa konditorejas bodīt, varbūt tur tirgo mīklu, jo viņu gatavās piparkūkas man ne visai.


Ierakstīt komentāru