Holly Jolly Christmas

Loterijām nekad neesmu ticējusi un man nekad arī nav tajās veicies (viens otru izskaidro, ne?), jebkurā gadījumā,  pēc ārkārtīgi sarežģīta principa tika noteikti kritēriji kā katra darbinieka vārds nonāk Ziemassvētku loterijas urnā, lai piedalītos izlozē par mistiskām balvām.

Vinnesti bija trīs, no mums 35-ām viena veikala meitenēm, manu vārdu izvilka DIVREIZ :D (atkārtoju, ka man NEKAD neveicas loterijās) Diemžēl divas balvas man nespīd, bet tā viena ir tiešām mistika; tātad man bija vēlreiz jāvelk loterijas biļete, šoreiz, lai noteiktu balvu - balva mistika, ciparu kods, kuru nosūtīs uz galveno biroju Toronto, kas savukārt man atsūtīs balvu :) :) :) nenormāli sarežģīti, bet nevaru vien sagaidīt savu balviņu - AWESOME

HOLLY JOLLY




Šobrīd galvenā tēma pilsētā "Vai tu jau pabeidzi Ziemassvētku iepirkšanos?" Vārdsakot, iepirkumu drudzis iet pilnā sparā, iepirkumu centri strādā līdz vēlai naktij, tuvojas BOXING DAYS (a.k.a izrēķiniet Stokmann trakās dienas kubā un iegūsiet kaut ko nedaudz, nedaudz līdzīgu iepirkumu vājprātam), kas būs 26. decembrī, kad ļoti liela daļa preču būs ar super-duper lielām atlaidēm. Vislielākās esot elektroprecēm un tieši šādi veikali sāk darbu visagrāk tajā dienā - 6.00 no rīta (mēs piem. "atveramies" plkst. 8:00, man par laimi maiņa ir no 3PM). Cilvēki sēžot rindās jau no nakts vidus, lai tik paspētu pirmie iekšā veikalā, jo saka, ja nepaspēji no rīta, tad tikpat labi vari neiet...to saka tie, kas iet arī pusdienlaikā un vakarā :D




Ārā ir atpakaļ rudens ar lietuci un +9 grādiem, patīkami silts un patīkams mini-brīžiem-lietiņš. Te sniegs jau sen ir nokusis, bet kalnos snieg, kas nozīmē, ka beidzot jāizlemj - snovot vai slēpot, jāsapērk viss vajadzīgais un jānododas ziemas priekiem, no kā veiksmīgi Latvijā biju izvairījusies :)


1 Response
  1. Anonīms Says:

    Starpcitu arī Londonā ik gadu ir Boxing Day, kas visiem atzīmēta kalendārā. Ziemassvētku vājprāta turpinājums, ko visi jau sāk gaidīt no iepriekšejās Boxing Day beigšanās.

    Snūps


Ierakstīt komentāru