4. advente

4. advente, ārā plusos un līst, vēls vakars, ģimenes vakariņas un pults - saskatījāmies un pārsmējāmies, ka tik nepārvēršamies par dīvana kartupeļiem [lasi: couch potato] :D BET labā ziņa, ka lietus beigsies līdz ar šodienu un sākot no rītdienas līdz pat nedēļas beigām būs lielisks/saulains laiks! 


Ziemassvētkiem bija ieplānots jauks brauciens uz Vistleru, jo Edgara kolēģim tur mājiņa, utt., viss jau skaisti, tikai apmēram pirms nedēļas puisis pazudis bez ziņas vai miņas, okey viena ziņa bija - Gabriels neieradās darbā, piezvanīja pateica, ka esot apslimis un būšot nākamajā dienā. Vairs nav redzēts, uz zvaniem neatbild un puisis jau neoficiāli skaitās atlaists. Nez kas noticis, bet skaidrs vēl ir tas, ka nu esam palikuši ar tītaru [lasi zemāk] un bez Ziemassvētku plāniem. Ir idejas? [ņemiet vērā, ka mums brīva pilna diena ir tikai 25.Dec] 


Par tītaru runājot, Edgara darba vieta 22.Dec katram darbiniekam dāvinās pa tītaram :D tātad mums būs ko likt galdā, tikai kā to pagatavot??? Veselu vistu esmu cepusi, bet tītaram taču vajag arī pildījumu un jācep nez-cik-tur stundas... Tātad, ja jums ir pieredze un ieteicama recepte, labprāt uzklausīšu :) Paldies!! 







2 Responses
  1. Anonīms Says:

    Nu, lūdzu!

    Pildīts ziemassvētku tītars

    Sastāvdaļas:

    1. 1 tītars
    2. 1 citrons
    3. 5 grauzdētas maizes šķēles
    4. 3 olas
    5. 250 g maltas gaļas
    6. 1 sīpols
    7. 1 tējk. salviju
    8. pipari
    9. sāls
    10. 2 ēdk. margarīna
    11. 1 ēd.k. tomātu biezeņa
    12. 1,5 ēd.k. saldās paprikas
    13. 1 ēd.k. sakapātu pētersīļu
    14. 1 tējk. cietes

    Pagatavošana:

    Sagatavotu tītaru apslaka ar citronu sulu, ierīvē ar sāli. Grazdētās maizes sagriež kubos, samaisa ar saputotām olām, pievieno malto gaļu, tomātu biezeni, cieti, sakapātu sīpolu, salvijas, piparus, sāli un pētersīļus.

    Masu sajauc un sapilda tītara kakla atvērumā, tad aizšuj. Margarīnu nedaudz uzsilda, pievieno papriku un ar to apsmērē tītaru. Tad tītaru ietin folijā un cep krāsnī 3 stundas. Pēdējās 30 min foliju noņem, lai tītars apceptos brūns.

    Ja Tu to visu tiešām esi gatava darīt, tad good luck! :D

    Raubo

    P.S. Pati, protams, ka tādu neesu čiņījusi, tā ka neatbildu, kas tur sanāk :D


  2. Vankūvera Says:

    ou ou ou... hmm, aizšuj? viens ir skaidrs, ja līdz tam tiksim tad tītaru pildīs Edzis :D

    Paldies Raubiņ, iesaku tev arī izmēģināt! :*


Ierakstīt komentāru